Hoe beschrijf je een orgasme aan iemand die er nog nooit een gehad heeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals Louis Armstrong ooit over Jazz muziek zei: "Als je iemand moet uitleggen wat Jazz is, dan zal die iemand het nooit begrijpen."

Niet, zoiets moet je meemaken!

Ik denk dat je het echt zelf moet meemaken en dat het heel moeilijk te beschrijven valt! Ik kan het echt niet ergens mee vergelijken en kom op termen als het ultieme genotsgevoel......maar ja wat zegt dat nu voor een ander. Bij een orgasme wordt je echt lichamelijk naar een prachtige opbouwende spanning gedreven. En op het hoogste moment houdt dat even aan totdat het elkaar spat. Maar als deze lichamelijke ervaring combineert met het gevoel wat je kunt hebben met en voor je partner is het weer anders denk ik! Dan kan het door de emoties die je voelt voor je partner nog fantastischer zijn dan alleen sec de lichamelijke ervaring!

dan zou ik zeggen: het lijkt heel veel op niezen :)

Een fantastisch gevoel dat uit je tenen komt en via je hele lichaam naar je hoofd stijgt, maar veel te snel gaat.

Alsof je een kriebel in je neus hebt die steeds erger wordt en je eindelijk heel hard moet niezen.

Niet uit te leggen, maar diegene zal het zeker herkennen wanneer ie het ervaard

je weet niet wat je mist... :)

Mij doet het altijd een beetje denken aan vliegen. Bijv. als je van de 10 m. plank duikt, en met ingehouden adem het water op je af ziet komen, en je voelt de plons en zakt langzaam omlaag en weer omhoog door al die blauwe belletjes. Of een vliegtuig dat gaat starten, en steeds sneller rolt, tot het zijn neus optilt en opeens gedragen wordt door zijn vleugels.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100