Wat kost besneden worden (Medische reden) in Duitsland of België. Mijn zorgverzekering vergoed het niet en in een NL ziekenhuis kost dit EUR1200?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan ga je naar een besnijdeniscentrum: Een besnijdenis bij een jongen tot 18 jaar in een van onze centra kost met ingang van 1 januari 2011 € 245,-. Deze kosten dienen voorafgaand aan de besnijdenis te worden voldaan. Een besnijdenis bij een man vanaf 18 jaar kost met ingang van 1 januari 2011 € 325,-. http://besnijdeniscentrum.nl/?n=53 http://www.vatanmannenkliniek.nl/ Toegevoegd na 1 minuut: En anders neem je na 1 jan. een andere verzekingen met een aanvullend pakket. Waarin deze ingreep wel vergoed wordt als het om medische redenen is.

Een besnijdenis (circumcisie voorhuid penis) kost in onderstaande kliniek 980,00 EUR. Dat is de prijs van één kliniek in België. Er zijn natuurlijk meerdere ziekenhuizen waar die ingreep gedaan wordt, maar ze vermelden niet allemaal de prijs. Sommige patiënten komen in aanmerking voor volledige vergoeding of terugbetaling door hun mutualiteit of ziektekostenverzekeraar. Andere patiënten krijgen gedeeltelijke vergoeding of moeten eerst een akkoord / machtiging aanvragen bij hun verzekeraar of de medisch adviseur van hun ziekenfonds. De arts zal U tijdens het intake consult inlichten over de kosten van uw behandeling. U kunt best zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar ivm eventuele terugbetaling / vergoedingsmodaliteiten.

Bronnen:
http://www.wellnesskliniek.com/nl/genitale...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100