Hoe natuurlijk is het om een 'buikje' te hebben?

Het schoonheidsideaal voor vrouwen is een plattte buik, maar hoe realistisch is dit? Is de bouw van een groot deel van de vrouwen, niet een normaal figuur mét een kleine bolling bij de onderbuik.

Ik hoor veel, hele jonge, super slanke meisjes vaak klagen over hun 'buikje' dan denk ik , klopt er zit daar geen deuk, het is niet helemaal plat, maar dat kleine bollinkje kan ik geen 'buikje' noemen en er is totaal geen reden om aan te nemen dat dit 'eraf' moet.

Of vergis ik me een 'hoort' dat bollinkje er idd niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heel natuurlijk om een buikje te hebben. Een vrouw heeft van nature meer vetcellen dat een man, maar dat klopt ook want ons lichaam is natuurlijk ontworpen met een hele ander doel. Vrouwen moeten kinderen laten groeien en verzorgen. en dat begint al in de baarmoeder. en hoe meer bescherming daarom heen ligt hoe beter. en daarnaast kost het creëren en de voeden van een kind ook veel energie, dus moet een vrouw veel meer reserves aanleggen. Het is idd jammer dat de media gaat het voor het afgetrainde lichaam met weinig vet. ( haast mannelijk) het is eigenlijk fout, jonge meisjes maar ook vrouwen krijgen daardoor een vertekend beeld over hoe een echte vrouw eruit ziet. Maar of dat ooit zal veranderen??? de Afslank industrie is te groot omdat voor elkaar te krijgen.

Dat bollinkje is je baarmoeder, dus dat is normaal.

Een beetje buikvet mag er zijn bij een vrouw. Ik heb eens gelezen dat de meeste mannen een buikje zelfs zacht en sexy vinden en mooier dan een afgetrainde buik met een 'wasbordje'. Wat de meeste vrouwen (en mannen) vaak vergeten, is dat vet ook een functie heeft in ons lichaam. Vet wat onder de huid is opgeslagen beperkt het warmteverlies. Het vet wat tussen de organen is opgeslagen, beschermt de organen tegen schokbelasting. Dus een (klein) buikje is heel natuurlijk.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezond...

een kleine bolling bij de onderbuik is wel degelijk normaal . tvalt wat mij betreft ook onder de categorie vrouwelijke rondingen ;) bollinkjes iets hoger dan de onderbuik is voor sommigen not done , ideaal beeld dat voorgeschoteld wordt door media . lennete v Dongen had er op tv een hele goeie scetch over . ben je als vrouw niet meer piep jong en buikje die niet weg gaat , noemde zij zacht en lief . en zo is het ook !!.

het is natuurlijk om een buikje te hebben maar vooral de jongeren worden helemaal gek gemaakt door bijv programma 's als next top model , waar er ook meiden zijn die slank zijn maar dan nog moeten afvallen . Daar is ook een hoop om te doen geweest , en daarmee steken de jongeren elkaar mee aan .

Waar moet het hoofd van je baby, man, geliefde dat liggen als je geen buik hebt. Hahahaha, Ik denk heel erg dat door alle aandacht die dit krijgt het veel belangrijker wordt dan nodig is. Elk lichaam is ook anders, zo ook buikjes. Bierbuikjes daar gelaten denk ik dat je gewoon blij moet zijn met je buik zoals hij is. Vroeger moest je broodmager zijn om model te kunnen zijn: gelukkig dat er ook wat grotere maten tussenzitten tegenwoordig.

De media maken meer kapot dan je lief is. Wat een onzin, je wilt als man toch wel wat vast hebben als je met je lief vrijt?

Het is heel natuurlijk om een "buikje" te hebben. Veel mensen hebben geen idee meer hoe een gemiddeld lijf eruitziet, en sommige mensen die erg uit zijn op gewichtsverlies denken dat ze hiermee alle rondingen weg kunnen krijgen. Het paradoxale is soms dat juist bij magere mensen een bolling te zien is die er niet zou zijn als ze iets meer vet zouden hebben: gewoon de buikwand, de spierlaag tussen de organen en de huid. Persoonlijk vind ik dunne en magere vrouwen minder mooi om te zien dan vollere - wat overigens niet veel zegt over de aantrekkelijkheid, want dat zit niet in dik of dun wat mij betreft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100