wie heeft ervaring met fatburners ?

ik heb iets gelezen van stacker 3 fatburners ,maar ik weet verder niet zo het gebruik er van heeft iemand die al is geprobeerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb het eens geprobeerd! Ik kreeg er enorme hartkloppingen van. Ik lag trillend in bed en vond het doodeng. Ik dacht dat ik de volgende morgen niet zou halen. Klinkt nu wat overdreven, maar op dat moment heb ik het echt zo ervaren. Ik zou het niemand aanraden. Mocht je het toch willen gebruiken, gebruik dan stackers zonder Ephedra. Ephedra zou schadelijk zijn voor de gezondheid. Deze schadelijk aspecten zouden optreden door hun ongewenste effecten. Zoals psychiatrische storingen, stoornissen van het spijsverterings- en het zenuwsstelsel en hartkloppingen. Ook zouden er zelfs sterfgevallen gemeld zijn.

Bronnen:
http://www.nrgboost.nl/blog/stackers-met-e...

Voldoende ervaring mee. Neem van mij aan dat het rommel is en het je alleen maar bergen met geld kost. Het helpt echt niks en zorgt vaak voor bijwerkingen waar je helemaal niet op zit te wachten, zoals bovenstaande persoon al schreef. Mijn raad: niet aan beginnen

Je kan beter koffie drinken of groene thee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100