Als je in de bus zit en je moet plassen hoe kan je dat dan het beste doen?

Heb binnenkort weer een lange bus reis zonder toilet en een kleine blaas.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon broek open en laten lopen, tot je helemaal onder zit. Dan verontwaardigd opstaan en tegen een medereiziger schreeuwen "For gods sake man! What are you doing? You pissed all over me! Jesus christ!" Dan zit je wel helemaal onder de urine, maar gelukkig krijgt iemand anders dan de schuld, dus je eer is in ieder geval gered, én je hoeft niet meer te plassen.

Ik was in Rusland, en daar hebben ze emmers in de bus staan onder de stoelen Ik ben nu echt heel serieus!

In de bus zonder toilet zal moeilijk gaan. Maar van tevoren niet teveel drinken kan wel helpen.

Uitstappen, je behoefde doen en de volgende bus pakken. Wanneer dit niet mogelijk is dan kun je t beste niet met de bus gaan.

Als je er echt last van hebt misschien een flesje

Vragen of de buschauffeur toch even wilt stoppen of toch maar inhouden?

Ik was in roermond en daar hebben ze toiletten als stoelen

Net doen alsof je appelsap verkoopt.

Zo'n plasfles die ze in het ziekenhuis hebben. Als je een jas eroverheen gooit ziet niemand het.

Minder drinken, maar niet te weinig natuurlijk want dat is ongezond. Zorgen dat je op elk mogelijk moment gaat, ook als je dan niet moet. Geluiden van stromend water vermijden. Als je voelt komen dat je moet gewoon hard aan iets anders gaan denken, dan verdwijnt het soms. En als het echt niet anders kan, vragen voor een plaspauze.

Desnoods trek je vantevoren een luier aan.

In de lokale taal leren: "Als je nu niet stopt spuit ik een bijtende vloeistof"

ergens anders aan denken.

De buschauffeur zal vast wel eens stoppen. Ik geloof dat wordt aangeraden dat je iedere 2 uur ff je benen strekt als chauffeur. Ik denk ook dat je er wel een keertje uitkan om te plassen in die tijd. Ik weet niet hoelang je busrit is, maar meestal mogen de passagiers ook wel een paar keer luchten en de benen strekken, ivm trombose waarschijnlijk. Zo is het wel in vliegtuigen (daar kun je niet naar buiten maar moet je wel eens opstaan en lopen bij een lange vlucht)

uitstappen en dan je behoefte ergens in de beurt doen maar je moet wel opassen voor de politie anders krijg je boete hahaha

uitstappen!