wat is dit?

Sinds enkele maanden heb ik een klein beetje rood bultje boven mijn bovenlip, hij word hard. net of hij uitdroogt maar gaat niet weg, doet geen pijn en jeukt ook niet, het bloed lang als ik hem wegkrab en komt terug, net of er iets wits en hards inzit, wat er overigens wel uit te knijpen is, maar nu komen er steeds meer naast, ook op mijn wang aan de andere kant van dat bultje, welke er per 2 dagen meer worden, in de buurt van mijn mond.
Wat kan dit zijn?
Mijn huisarts vind het jammer voor me, maar soms krijg je dingen als je zoals ik 55 ben en hij heeft psoriasis en daarvan krijgt hij ook nooit te horen waardoor het komt, dit zijn woordelijk zijn woorden, ik vind het een akelig gezicht en wil weten wat het is en er vanaf, weet iemand wat het is?
Alvast mijn dank.

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt als steelwratjes, de huisarts in jou geval een dermatoloog of goede schoonheid specialist kan ze weg branden. lidocaine creme smeren voorat je gaat dat verdooft erg goed. Je huisarts is verplicht je een verwijzing voor de dermatoloog te geven. Als hij echt moeilijk doet kan je wachten tot hij op vakantie is en de plaatsvervanger een door verwijs vragen. Sterkte ermee,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100