Waar kan ik informatie vinden over het drug GABA?

Ik moet informatie zoeken over het drug GABA, de opdracht gaat over verslavingen. Nu heb ik op internet gekeken, maar kan niet een duidelijke site vinden over GABA. Ik moet niet alleen weten wat het is, maar ook waar het vandaan komt, wat de wet zegt, wat de gebruiker voelt, of je eraan verslaafd kunt raken, of het een psychische of lichamelijke verslaving is, wat de risico's zijn, wat de behandeling zou kunnen zijn en wat de ontwenningsverschijnselen eventueel zijn.
Is er een site waar dit netjes op staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zult waarschijnlijk niet alle informatie bij elkaar vinden: op de ene site gaat het over voordelen, op de andere over 'hoe kom je er aan' enzovoorts. Tip: zoek eerst eens bij Google op gewoon de term, en gebruik je verstand om te voorkomen dat je bij dingen terecht komt die er niet bijhoren. Dan vind je bijvoorbeeld deze links: http://forum.bodynet.nl/supplementen/16414-gaba.html http://www.body-fitness.nl/content/voeding/gaba-gamma-amino-butyric-acid.asp Kennelijk wordt het (ook) gebruikt door bodybuilders, hoewel het oorspronkelijk een ander doel had. En op een van de sites staat ook dat het bij sommige winkels onder de toonbank verkocht wordt, omdat het verboden is. Maar er staan ook links van webshops die het verkopen, met een beschrijving van wat het doet: http://www.nutriplaza.nl/index.php?PHPSESSID=43f48b056085b9021e204704f569a9de&sto_id=32 http://www.bodyenfitshop.nl/Zoeken/Product/gaba In die laatste bron vind je ook een Engelstalige omschrijving over waar GABA van nature voorkomt. Hier meer info over het al dan niet verslavend zijn, gevonden via de Google-opdracht GABA (verslavend OR verslaving): http://forum.dutchbodybuilding.com/f22/gaba-86807/ Zo kun je al een eind komen, en heb je misschien meer een idee hoe je je informatie kunt vinden, want er is nog meer. Succes!

kijk is op de site (zie bron)

gaba is geen drug en is daar ook niet geschikt voor. Je wordt er niet high of anders van, hoogstens kun je wat beter slapen. Het is een voedingsuplement en is vrij verkrijgbaar. Je lichaam maakt het ook zelf aan en het zit ook in bepaalde groenten en fruit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100