Weet iemand dit met Citroen ? *Zie extra uitleg*

Ik heb ooit iets gehoord als je griep heb en koorts
dat je je sokken in citroen sap (Of zo iets) moet dopen
En dat je de volgende dag beter bent
Klopt dit ook ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee dat is onzin. Als je echt ziek bent ben je de volgende dag echt niet beter. Juist bij griep is het belangrijk om goed uit te zieken (1 a 2 weken) want griep wordt veroorzaakt door een virus en hier bestaan geen medicijnen tegen. Als je te snel weer aan de slag gaat kun je opnieuw ziek worden, dan zul je erger ziek worden en dan kost het veel meer tijd om weer beter te worden. Om de koorts te bestrijden moet je veel (vooral water) drinken om te kunnen zweten en belangrijk is om ook te blijven eten, ook al zul je weinig honger hebben, want anders ga je je te slap voelen en duurt het ook weer langer dat je weer op de been bent. Ik heb wel eens gehoord dat men vroeger bij keelpijn ter verlichting van de pijn bij het slikken 's-nachts je (warme) sokken van overdag als een soort das om je keel deed. Als je nog veel meer wilt weten over griep en griepverschijnselen kijk dan maar eens op onderstaande site

Bronnen:
www.gezondheidsnet.nl

Lijkt me een broodje aap verhaal. Wel is Citroen heel erg goed vanwege de Vitamine C die goed is tegen griep.

Nee hoor daar is niets van waar. Wel wordt citroen gebruikt om een grog te maken als je verkouden bent.

Het lijkt mij grote onzin, maar probeer het uit! Het is ongevaarlijk om deze tip uit te proberen, baat het niet dan schaad het niet. Ben je ook meteen van zweetvoeten af!

of het wel of niet werkt weet ik niet, wel weet ik dat het een advies is voor babietjes en niet voor volwassenen. ik ken iemand die het heeft gedaan bij zijn babietje en inderdaad brak toen de koorts maar goed, dat kan ook toeval zijn natuurlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100