Concentratieproblemen, wat te doen?

Ik merk aan mezelf dat sinds ik in de puberteit kwam, ik steeds afgeleid raak en denk aan sexuele dingen, ook is het zo dat ik hierdoor minder goed kan concentreren en mijn piemel meer dan 3/4 van de dag naar me kijkt. Wat is er aan de hand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iedereen die in de puberteit komt, krijgt last van gierende hormonen door het lijf. Daarbij is het niet zo gek dat je vaak last hebt van een Lange Jan, maar 3/4 van de dag lijkt me wel erg veel. Als het een obsessie wordt, kun je misschien beter hulp zoeken bij een psycholoog o.i.d. Probeer anders je gedachtes niet uit te lokken en zorg een tijd voor genoeg andere afleiding, zodat je de focus verlegt en later op andere, belangrijkere dingen kunt gaan concentreren.

Een natuurlijke ontwikkeling, echter is 3/4 van de dag wel heel veel. Stel Lange Jan vaak genoeg tevreden, dan vraagt ie over het algemeen wat minder aandacht.

Zorg dat je druk ben met andere dingen : als ik druk ben met nieuwe spellen of hobby 's of zo dan denk ik niet meer aan seksuele dingen. Als ik me verveel dan begin ik vaak op het internet te zoeken tot ik weer seksuele afbeeldingen krijg en tja ,.. dan is het weer zo ver. Dus download (ow wacht ) koop een nieuw spel xD en laat je niet vervelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100