Een goed dieet voor een 16-jarige?

Weet iemand een goed dieet voor mij?
Ik ben een jongen van 16, weeg ongeveer 65 kilo en ben 1,70 lang.
Ik wil graag een 'strak' buikje hebben binnen 3 weken!

Bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Gezond eten en veel hardlopen en sporten is het beste om je buikje kwijt te raken ;) oh en doorzettingsvermogen is ook wel handig :)

In principe heb je een gezond gewicht. Je moet aan spiertraining gaan doen, en ik raad je aan goede begeleiding daarbij te regelen. Dat kan in de sportschool (goed je vragen stellen voordat je lid wordt)

Met die lengte en dat gewicht kun je nooit veel buik hebben volgens mij. Maar sporten kan nooit kwaad. Dieten wel als je het verkeerd doet, dan zit je er je hele leven aan vast, en dat wil je vast niet

Een strakke buik krijg je (vooral als je geen overgewicht hebt zoals jij) NIET van dieten maar van buikspieroefeningen. Regelmatig doen en 3 maanden volhouden, en dan heb je op jouw leeftijd een wasbordje, OVER 3 MAANDEN. Echter niet in 3 weken. Moet je perse strak zijn over 3 weken zou ik eens kijken naar (het is er voor vrouwen, waarom niet ook voor mannen) zo'n corrigerend hemdje. En ondertussen wel trainen natuurlijk

Je bent niet te zwaar, op jouw leeftijd is een dieet niet aan te raden, en binnen drie weken een strakke buik kun je ehm... op je buik schrijven ;-) Meer bewegen is je beste optie, in combinatie met buikspieroefeningen. Als je 'buik' tenminste niet simpelweg je bouw is, ik heb hele magere mannen gekend met een buikje - die ingewanden moeten toch ergens blijven, bij steviger mannen zie je dat niet zo, bij slanke mannen zie je soms juist daarom een buikje (dat beslist niet uit vet bestaat en dus ook nooit zal verdwijnen door bijvoorbeeld afvallen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100