Hoe kan ik kotsen voorkomen?

Ik heb dus gisteren te veel gedronken en alles uitgekotst, ik baal alleen dat ik nu dus blijf braken terwijl alles eruit is. Ik kost steeds allemaal gal met wat water dat ik steeds probeer maar dus niet binnen kan houden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je lichaam heeft een opdonder gehad door het vele alcohol en protesteert nu. Je zult het moeten ondergaan deze kater achteraf. Voor een volgende keer, minder drinken.

een glas cola drinken wil ook wel eens helpen.

Dat kan je niet voorkomen vrees ik.... je lichaam geeft je heel duidelijk aan, dat het behoorlijk is aangepakt door de alcohol. Consequenties van je gedrag gisteren aanvaarden en uitzieken.

Heel veel water drinken nu. Doordat je veel drinkt worden de afvalstoffen snel weer je lichaam uitgewerkt. Hierdoor heb je minder snel last van de alcohol die het vocht aan je lichaam onttrekt waardoor je je zo belabberd voelt en moet spugen.

leuk een kater!!!! je weet weer hoe het voelt, neemt je voor het nooit meer te doen.......... uitzieken, afwachten, onder gaan, misschien die cola, wil wel eens helpen. om het te voorkomen: de volgende keer stoppen op het moment dat je je iets vrolijker voelt dan normaal, overschakelen op cola? iets eten voordat je gaat slapen, water drinken en wachten tot niet alles meer draait als je je ogen sluit. pas dan je nest in!!! (kan wel even duren) je lichaam heeft dan de alcohol al wat afgebroken, door het water heb je het vochtgehalte weer op peil(vocht te kort is hoofdpijn) succes!!

Zolang er alcohol in je lichaam circuleert wordt er acetaldehyde, een afbraakproduct van alcohol geproduceerd. Die veroorzaakt de kater. Drink water en neem een lepel honing, eventueel op een beschuit of een toastje. Dat helpt de giftige acetaldehyde af te breken.

Dit is typisch voor een alcoholvergiftiging en moet je naar de dokter. Een alcoholvergiftiging voorkom je door er vette dingen bij te eten zoals bitterballen of sommige groenten; maar ook nassi heeft dit effekt. Er bestaat inderdaad een middel dat echt werkt tegen een eenvoudige kater en is vitamine B6. Sinds de jaren 1963 dit middel bij kilo's in apotheken werd verkocht weigeren ze de recepten ervan maar sommige vit. B-tabletten bevatten er wel veel van en belangrijker: er zit ook foliumzuur B11 in zodat verdubbelde werking bij veilige dosis ontstaat.

Pepermunt, olie of een pepermuntje zuigen kan je misselijkheid weg nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100