is het ook mogelijk om vriendschappelijk liefdesverdriet te hebben?

hoi, ik heb een hele lieve collega hij deed alles voor me, er is helaas veel gebeurd tussen ons dus het is nu al lang goed mis. wij spraken ook al buiten het werk(deed ik) bios, wandelen, op de wii pc. en hij hielp me met prive dingen zoals mijn brommer, fiets enz. op het werk ging hij heel leuk met me om. had nog niet zo'n ervaring met jongens dat die me aandacht gaven dus raakte in de ban van hem. niet verliefd want dacht niet na over een relatie met ons. wilde alleen maar bij hem zijn, vond het gezellig.
dan schrijf ik een erge rotte brief en hij wil me niet meer helpen. ik heb nu erg veel verdriet erom en zou niks liever willen dan het terugdraaien. ik geef om hem, en zou het weer willen zoals vroeger. huil enorm veel. we werken veel samen 4x per week. we willen niet elkaar missen op het werk of ergens anders heen gaan. of te wel: we kunnen elkaar niet missen. nu komt mijn vraag: heeft iemand een soortgelijke ervaring gehad of zit er nog in?
alles is persoonlijk en verschilt per persoon maar kan diegene me dan advies geven of tips om door dit diepe dal heen te gaan, of er beter door te kunnen?
we kunnen niet meer praten omdat we er niet uitkomen, maar we begrijpen elkaar verkeerd. heb hem al meerdere brieven geschreven dat het me spijt. maar hij geloofd niet dat ik om hem geef. zit je in hetzelfde schuitje reageer dan. groetjes c.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zit niet in hetzelfde schuitje, maar het is duidelijk dat hij gekwetst is en zijn geloof in jou verloren is. Maar dat heeft tijd nodig, tijd brengt raad. Ben je er zeker van dat je niet verliefd bent? jou gevoelens zitten erg diep. Je geeft om hem, en je bent graag bij hem, wél ik ook maar dan met mijn man. Probeer gewoon lief te zijn tegen hem, en geef hem tijd om de dingen te kunnen verwerken. Ondertussen zit jij wel met pijn, maar forceer niks, je hebt al sorry gezegd, en het uitgelegd. Je kan je niet blijven excuseren. Nu is het toch terug aan hem om het goed te maken vind ik, maar het heeft tijd nodig! Hou je goed, en veel sterkte!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100