Is hier sprake van aanranding of ongepast gedrag?

Afgelopen weekend raakte ik aan de praat met een kennis van mijn vriend. Het was in een cafe. Ik zat op een kruk en die kennis pakte mijn hand en vroeg wat mijn geboortedatum was. Ik daxht dit is onderdeel van gedachtelezen ofzo en ben daar wel altijd voor in. Toen zei hij wacht even, ging eerst naar toilet en daarna kwam hij terug en begon vragen te stellen en dingen te vertellen over mijn verleden.
Steeds af en toe kwam hij tegen mij aan staan, op een manier die ik niet zo prettig vond. Ik draaide telkens maar voorzichtig even weg met mijn benen..Maar ik durfde ook niks te zeggen. Of hij nou met zijn ...tegen mij aanstond of gewoon met zijn been, ik weet het niet, het voelde soms zo, maar durfde niet te kijken.
Mijn vraag is of het nu wel of niet met zijn geslachtsdeel is, kan het op een ongewenste manier zo af en toe tegen iemand aan staan als aanranding gezien worden of niet?
Of heeft hij het zelf niet in de gaten? ( goed naief van mezelf)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is mi ongepast en grens overschrijdend gedrag . elk mens heeft toch zn prive ruimte ,grens of terratorium cirkel wat gerespecteerd dient teworden . Hij is daar duidelijk overheen gegaan .

Ik denk dat er geen sprake is van aanranding maar wel van ongepast gedrag! Als ik het zo lees deed hij het per ongeluk express. Groetjes Patrick

Belangrijk is dat je voor jezelf en voor de ander duidelijk je grenzen aangeeft. Een ander kan geen gedachten lezen, waarschijnlijk probeerde hij je te versieren of verleiden. Dat was voor jou ongewenst, maar dat wist hij niet - mannen voelen dat soort zaken vaak niet aan, al helemaal niet als ze een meid proberen te versieren ... Pas als jij je grenzen aangeeft verandert ongewenste opdringerigheid in aanranding en kan hij daarop worden aangesproken. Als eerste dat je het niet wilt - de meeste mannen stoppen dan - en als hij doorgaat is de term aanranding van toepassing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100