Een vriendin van mij is aangerand, wat moet ik doen?

Enkele dagen geleden. Ze ging naar een verjaardag en met enkele jongens gebeurde het toen. Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik weet wel wie een van de jongens was. (via twitter). Tevens is der telefoon gestolen tegelijk. Ik zei dat ze aangifte moet doen. Maar niemand mag er vanaf weten zei zij. Ik wil actie ondernemen maar ik sta radeloos. Ze is alleen vandaag nog tot zes uur hier op de camping, (waar ze overigens regelmatig komt). Ik ga er vanmiddag heen.

Hoe moet ik dit aanpakken, HELP?!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Melden bij http://www.meldmisdaadanoniem.nl/ Vertel je vriendin dat ze ook melding kan maken bij het politiebureau, dat is geen aangifte, maar dan weet de politie er wel van. Hoewel ik vermoed dat ze er niet over wil praten met anderen, is dat wel van belang, voor haarzelf, en voor andere meiden die deze 'heren' gaan tegenkomen.

Hoe moeilijk ze het ook vind aangifte doen lijkt mij het beste. Maar meer dan een advies geven en naar haar luisteren en evt. troosten kan jij niet doen denk ik..

STOP! Voordat je aangifte en alles gaat doen, kijk of het wel echt is gebeurd (!!!) Het klinkt alsof je die vriendin niet gelooft maar je moet dat echt doen! Misschien is ze haar telefoon wel gewoon kwijtgeraakt Of ging ze wel met die jongens mee maar vond ze het niet erg Je kan me raar vinden dat ik zeg dat je haar niet blindelings moet geloven Maar ik heb dit zelf ook gehad, ik was er kapot van geweest toen ik had gehoord wat er allemaal met mn vriendin was gebeurd, later bleek het niet waar te zijn Dus ga eerst op onderzoek uit. Anders blijf je er maar over piekeren, en geloof me, daar word je niet gelukkig van!

Een vriendin of uw vriendin? Zet haar voor het blok en informeer haar ouders.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100