Hoe kom je over een gebroken hart heen??

Bij elke afleiding die ik zoek denk ik toch weer aan die ene persoon. Ik ben er echt heel depressief door :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Do's - Zoek afleiding: spreek af met vrienden, ga uit en zoek een hobby - Na regen komt zonneschijn - Denk eens goed na over de toekomst: wat wil jij eigenlijk? - Stel je open voor anderen, al is het alleen maar om je zelfvertrouwen een oppepper te geven! Don'ts - Je mag best even zwelgen in zelfmedelijden, maar stel wel je grenzen: het leven gaat een keer door - Zin niet op wraak, nog langer met je ex bezig zijn heeft helemaal geen zin - Ga niet bewust op zoek naar dingen die je aan je ex doen denken - Denk niet dat er een bepaalde tijd staat voor het overkomen van je liefdesverdriet; dat is voor iedereen verschillend Er is ook een boek: 'Eerste hulp bij een gebroken hart’ door Valerie Frankel en Ellen Tien, Forum, 1995 Misschien dat je daar iets aan hebt? En een website, die 15 stappen aangeeft om van je gebroken hart af te komen... http://www.healmybrokenheart.com/ Succes en sterkte!

het is inderdaad heel lastig om die voor jou belangrijke persoon te vergeten.Misschien kun je proberen om het te delen met vriendinnen en samen met hun iets leuks doen. Mijn tip is probeer afleiding te zoeken of verwen jezelf eens met iets leuks.Je zult zien naarmate de tijd loopt de herinnering ook minder wordt. Sterkte.:)

afscheid nemen heeft tijd nodig, dit is voor iedereen anders, de ene doet er een dag over de ander een jaar. gun jezelf deze tijd, waak wel voor depressieve gevoelens. Is dat deze persoon wel waard? ben je boos op deze persoon of wil je wat kwijt maar t kan niet, schrijf het dan op in een boekje of schrijf een niet verstuurde brief, dit kan helpen met het verwerken. Ook afleiden is goed, je moet het er alleen niet mee verdringen. Praten met mensen die je in vertrouwen hebt is ook een mogelijkheid,. sterkte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100