Waarom maakt iemand een fake profiel aan om mannen te contacteren?

Ik kreeg een berichtje van een meid op badoo die er uit zag als fotomodel. Ze klikte ja op mij en toen ik hier op reageerde kreeg ik het volgende berichtje.

Haii daar! Jij lijkt me wel een leuke kerel om elkaar beter te leren kennen en ik zou het dan ook fijn vinden om iets met jou te gaan drinken of iets te gaan eten, aan jou de keuze! Dus als je zin hebt in een lekker drinkje met leuk gezelschap dan kan je me iets laten weten op me nummer 06********. Kusje Venia xxx

Later toen ik weer ging checken was dit profiel verwijderd.

Ik vroeg mij al af waarom een meid er uitziende als fotomodel zo snel haar nummer aan iedereen gaf op basis van alleen een foto gezien te hebben.

Maar wat kan de reden zijn waarom iemand zo'n profiel aanmaakt? Ik heb het nummer net gebeld om te checken wat het is en ik kreeg nadat ie een paar keer over was gegaan de voicemail.


Wat zou zo iemand van je willen?wat zijn de intenties van diegene?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Soms willen ze een grap uithalen, soms zijn het criminelen.

Nog erger, vaak zijn het nummers van andere mensen zelfs... dus om iemand een hak te zetten maak je zo'n profiel aan en zet je iemands telefoonnummer erbij... dan worden ze hélemaal gek gebeld... Is strafbaar, maar ja, wat wordt er aan gedaan??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100