waar krijg je energie van?

Op school heb ik vaak weinig energie maar ik ontbijt wel en eet gewoon in elke pauze,van wa krijg ik energie?
en ik ga geen koffie drinken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je regelmatig leeft voel je je energieker. Eet op vaste tijden je hoofdmaaltijden of tussendoortjes (gezonde!). Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende nachtrust neemt en niet teveel alcohol en producten met suiker nuttigt. Drink tenminste 2 liter per dag - water, thee of anders (suikerarm). Verder kan je naast dit leefpatroon ook sporten (kost energie maar maakt ook energiek en blij!) en activiteiten ontwikkelen die jij prettig vindt. Dingen ondernemen met vrienden/vriendinnen, hobby's etc.

Dextro dat is druoven suiker kan je gewoon in de winkel halen

Cola. daar word je zelfs druk van

Energie krijg je ook van je inzetten ergens voor. Als je de klas binnenkomt en je ploft op je stoel om te wachten tot het uur om is, kost je dat meer energie dan wanneer je gaat zitten met het idee; Ik ga eens goed meedoen, Ja het klinkt heel saai en braaf, maar energie opmaken, geeft energie. Heb je geen drankje voor nodig

De broodnodige energie krijg je van voldoende slaap. Laat anders eens je bloed controleren op bloedarmoede, omdat dit ook futloos kan maken.

in een banaan zit veel engergie (en is gezond), het is in ieder geval een stuk beter dan dextro of energiedrankjes en het werkt ook langer.

Het helpt als je fruit eet. Maar wat ook vitaliserend werkt is om wat groente op je brood erbij te doen. Komkommer, tomaatjes, noem maar op. Die hebben ook veel goede stoffen in zich die je extra energie kunnen geven.

voldoende (water) drinken , en suikers laten staan. Saai, maar helaas waar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100