zorgverzekering....?

Ik moet een zorgverzekering afsluiten. Ik heb op internet gezien dat ZEKUR van unive maar 88.88 euro pm is. maar er staat wel bij dat je niet bij elke ziekenhuis terecht kan. alleen maar bij de ziekenhuizen waar ZEKUR een contract mee heeft. zijn dat veel ziekenhuizen? Of kan ik beter een andere zorgverzekering nemen die wat duurder is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien moet je een keer kijken op http://www.studenten-zorgverzekeringen.nl/top5-zorgverzekeringen.html. Hier kun je informatie vinden over verzekeringen voor jongeren. Dan kan je de beste verzekering voor jou uitzoeken. Als je niet vaak ziek bent kun je ook je eigen risico omhoog doen, waardoor je minder premie per maand betaald.

Bronnen:
http://www.studenten-zorgverzekeringen.nl/...

Kom bij Anderzorg daar betaal je 66,25 per maand (670 eigen risico) ik betaal zelfs 64,36 :)

ik heb mij daar ook op ingelezen,persoonlijk denk ik dat het beter een duurdere verzekering te nemen,omdat je in amsterdam alleen bij het OLVG terecht kunt ( tenzij spoedopname) en bij hun internet apotheek medicatie kunt bestellen.Duurt dan 4 á 5 werkdagen eer je het ontvangt. ga je buiten hun "contract"moet je zelf 20% van de gemaakte onkosten betalen tot 500 euro.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100