Mijn broer heeft mijn ps3 aan iemand geleend tot zondag en nu maak ik me er heel druk om, iemand tips?

de ps3 is dus tot zondagochtend geleend... en nu maak ik me zoooo druk dat die vriend van mijn broer de ps3 perongeluk kapot maakt (hij is van plan om de hele dag 12 uur non-stop te spelen... dus ik zit heletijd met de gedachte dat ik al mijn savegames verlies enzo... (ja ik weet, klinkt verslaafd) heeft iemand hele goeie argumenten om van die gedachtes af te komen.


en nee geen grapjes zoals: bezoek eens een therapeut... -.-

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. van wie is de ps3, van jouw of van jouw broer? als het van jouw broer is, relax. als ie van jouw is, relax ook. je broer is in dit geval verantwoordlijk voor alles. 2. je hebt het wel over een ps3, eh? dat wil zeggen een console van sony gemaakt voor game freaks. denk je dat die zo gevoelig zijn als ze dag en nacht aan staan??? mijn computer is al maanden niet meer uit gegaan, dus rustig aan, hij gaat niet kapot. 3. je saves zitten toch op zo'n kaartje? gewoon vragen of ze van je kaartje af willen blijven en gun die mensen ook wat tijd met een ps3 :P

gewoon terug halen het is tenslotten jou ps3 ik hoop dat je hem gauw terug heb en opbergen voor je broer want dat doe je niet zulke dingen uit lenen koopen ze hem maar zelf

Als hij hem kapot maakt mag hij een nieuwe dokken en je progress mag hij zelf gaan uitspelen

Als jij het niet wil, je ps3 terug halen. Nee is nee en het is jouw eigendom. Hij kan niet jouw ps3 uitlenen zonder jouw toestemming. Toegevoegd na 3 minuten: Ik lees net dat jij toestemming hebt gegeven, maar achteraf heb je spijt. Je kunt natuurlijk van gedachte veranderen. Je kunt zeggen sorry, maar ik ben zelf erg zuinig er op en wil het eigenlijk niet.

Als je er zo over in zit is het volgens mij niet echt een goed idee om em uit te lenen. En als je hem dan uitleent moet je goede afspraken maken, en weten dat degene die hem leent er zorgvuldig mee omgaat. Verder kan je er niet zoveel mee. Afwachten, want je hebt er toch geen invloed meer op. En goede afspraken maken met je broer. Hij kan niet zomaar jou spullen uitlenen, dus eigenlijk is hij verantwoordelijk voor deze uitleen. En het klinkt inderdaad wel verslaafd als je er heel de dag in gedachten mee bezig bent. Hoe erg is het als het ergste wat je kunt bedenken gebeurd? Ik snap wel dat het balen is als je saved games weg zijn omdat je er veel tijd in hebt gestoken om zover te komen, maar kom op...... !!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100