moet heel vaak plassen Heb geen suiker ! moet direct plassen als ik wat gedronken heb Ook druk op de blaas Wat kan het zijn??

moet heel vaak plassen ,soms drie keer binnen het uur Heb geen suiker Ook druk op de blaas Weinig pijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

laten testen op suikerziekte en blaasontsteking. als dat het niet is kun je naar de apotheek een een middel voor versterking van je blaas te kopen, dit is een natuurproduct. je zou ook last kunnen hebben van een overactieve blaas. best een keer een potje urine in kunnen sturen naar het laboratorium om te laten testen op een aantal veel-voorkomende urineweginfecties.De dokter is er immers om de patient te helpen met zijn lichamelijke problemen, of ze nou psychisch aangelegd zijn of niet. Ik zou niet meteen aan psychische oorzaken gaan denken, zonder eerst wat (lichamelijk/aanvullend) onderzoek te verrichten..

Dit kan veroorzaakt worden door blaasontsteking. Raadpleeg uw huisarts.

Bronnen:
http://www.gezondheidsplein.nl/dossier/127...

Als je ook nog een brandende pijn hebt bij het plassen, zou het een blaasontsteking kunnen zijn. Ga ermee naar de huisarts. In afwachting kan je Cranberrysap drinken, dat houdt de zuurgraad in de blaas op peil.

Het zou kou kunnen zijn. Je kunt onbewust ergens zenuwachtig voor zijn wat je voelt aan je blaas, en je zou gewoon een blaas ontsteking kunnen hebben, steeds hele kleine beetjes moeten plassen terwijl je toch het gevoel hebt alsof je blaas overvol is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100