Kun je iets doen tegen droge ogen

Ik heb de laatste tijd namelijk hele erge droge ogen en daar irriteer ik me een beetje aan is er iets om aan te doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien moet je even langs de huisarts gaan .. ? Gezond lijkt het me in iedergeval niet, Probeer eens goed te huilen of veel te gapen, ;) Misschien helpt dat een beetje Verder heb ik er echt geen idee van,

Jaa , ik heb er zelf ook enorm last van! Je kan bij de drogist (sowieso bij kruidvat) oogdruppels halen, tegen droge of branderige ogen. Als je liever geen druppels wil, kan je ook dunne komkommerschijfjes op je ogen leggen, of afgekoelde kamille-theezakjes. Het klinkt raar, maar het werkt echt!

Kan hooikoorts zijn, maar kan ook komen omdat je veel achter de PC zit of gewoon vermoeid bent. Ik zou eerst even naar de drogist gaan, die hebben genoeg druppels tegen droge/vermoeide ogen. Gaat het hiervan niet over, dan is misschien een bezoekje aan de huisarts nodig.

Het kan zijn dat de luchtvochtigheid in je omgeving te laag is. Zet bakjes met water neer om te verdampen. Maar blijf niet te lang met deze klachten rondlopen. Ga toch voor de zekerheid volgende week even naar de huisarts als dit niet helpt.

Ja, je kunt er komkommers op leggen! Tip : masker erbij en relax.

Je kan kunstmatige tranen halen bij de apotheek. Ze bestaan in druppels of gel. Ze geven meteen verlichting als je droge ogen hebt. Ik gebruik ze al jaren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100