hoelang moet je niet eten totdat je flauwvalt

Gewoon nieuwsgierig

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Flauwvallen kan je ook als je normaal eet, maar bijvoorbeeld iets te snel opstaat. En je kunt flauwvallen als je een keer geen ontbijt hebt gehad. Je bedoelt waarschijnlijk hoe lang je zonder eten kunt zonder dat je je bewustzijn daardoor verliest? Dat is erg afhankelijk van de conditie hoe je begint aan die vasten actie. Ben je voorzien van een goede vetreserve, dan kan je het toch aardig lang uithouden. Maar als je al weinig weegt, dan kan het heel snel zijn. Ik denk dat het tussen de 2 weken en 5-6 weken is, voordat je door energiegebrek zwaar in de problemen komt. Maar als het gaat om vochtverlies dan kan het al met een dag of 3-4 zijn dat je daardoor omvalt.

het licht eraan hoe sterk je bent

Daar bestaat geen precies aantal voor dat ligt helemaal aan je conditie en hoe mager/dik je bent voor reserves maar je houd het zeker wel een week vol met water er zijn zelfs mensen die het nog veel langer volhouden

Dat ligt enorm aan het persoon. Meestal krijg je een paar uur van te voren enorme steken in je buik als je te weinig hebt gegeten, omdat je dan geen energie meer hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100