Wat maakt ieder mens echt uniek?

Iedereen is uniek, maar toch hetzelfde. Dus mijn vraag is nu: wat maakt ieder mens echt uniek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1] vinger afdrukken. 2] hoe iemand denkt. 3] de manier van zijn. 4] tongafdruk? ;) is tegenwoordig ook iets. 5] hoe je eruit ziet! 6] je stem. 7] je kleur huid/pigment/rimpels, niemand heeft dezelfde als jounes!. beetje goeie antwoorden? dit is namelijk wat ik denk :-)

Bronnen:
...mezelf?

De vingerafdruk is uniek.

Zijn karakter. Iedereen is anders.

ieder mens heeft DNA de basis van het DNA is hetzelfde, maar er kunnen in een DNA streng kleine verschillen zijn, zo één klein verschil kan voor iets heel ander zorgen, in DNA zijn er zo'n 10^30 verschillende 'objecten' (dit heb ik eens ergens gelezen) Toegevoegd na 3 minuten: ook de manier van opvoeding kan zeer veel veranderen aan een mens bv: het karakter. in theorie is het mogelijk dat er 2 identiek dezelfde mensen rondlopen op aarde als baby: 10^-23% kans als volwassenen persoon: 10^-56%kans (als de berekeningen kloppen, dit is dus zo goed als onmogelijk)

Ieder mens denkt dat hij of zij uniek is, dat maakt juist iedereen hetzelfde.

de manier hoe een persoon met een situatie omgaat !

Het uitzicht en de persoonlijkheid, het karakter. Mensen kunnen wel op elkaar gelijken, maar zijn nooit exact hetzelfde.

oren zijn nimmer identiek. Overigens blijven oren je hele leven doorgroeien. Dofa

uiterlijk, opvattingen, ervaringen, denkwijze, karakter, zienswijze, persoonlijke mogelijkheden, persoonlijke beperkingen enz enz. dus gewoon hoe de persoon is in al zijn aspecten want nergens bestaat een 2e van :) hoe meer je je in iemand verdiept, hoe unieker deze persoon wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100