Wat is een aura?

Weet jij het antwoord?

/2500

-Aura (natuur), een natuurverschijnsel dat een kring om zon of maan veroorzaakt. -Aura (paranormaal), een paranormaal verschijnsel. -Aura (symptoom), een neurologisch symptoom. -Aura Noir, een Noorse metalband. -Aura (personificatie), een personificatie van Finland.

Bronnen:
wikipedia

Een aura zou een soort energieveld zijn dat om elk mens heen hangt. In de eerste link (hieronder) wordt dat netjes uitgelegd. Sommige mensen zouden in staat zijn aura's te zien. Er zijn mensen die beweren dat ook andere dieren een aura hebben. Sommigen zeggen zelfs dat ook planten een aura hebben. Mensen die een aura kunnen zien, zien (als we de bedriegers, die er helaas ook zijn, even niet meerekenen) *echt* een soort kleurenkrans rond andere mensen. Die kleurenkrans zou dan het energieveld zijn; dat is wat men de aura noemt. Hoewel er mensen zijn die *echt* aura's kunnen zien, bestaan aura's niet. Hoe dat mogelijk is, leg ik uit in een antwoord op een eerdere vraag - zie daarvoor de tweede link hieronder.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Aura_%28paran...
http://www.goeievraag.nl/vraag/mens-aura-m...

Aura, noemen ze ook weleens de voorbodes van migraine. Zelf zie ik dan een deel niet door een soort lichtvlek. Heel raar om te zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100