Als je last hebt van buikkrampen, en ook al afscheiding hebt, hoelang duurt het dan nog voordat ik ongesteld word? (ben een meisje, 12 jr.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben geen vrouw, maar heb er wel aardig wat verstand van. Ongesteld worden, is voor iedereen anders, de 1 word 't heel vroeg, en de ander heel laat. Er staat geen leeftijd vast, dat ligt aan je lichaam. Als op google iets over ongesteldheid intypt, kom je vast achter heel veel dingen, wat je nog niet wist. Maar wel heel interessant om te weten!' Succes, 'Ferr.

Binnen paar maanden later zal je waarschijnlijk je eerste maandstonden krijgen. Niemand kan daar een juiste datum op prikken. Iedereen is anders. Maar als je al afscheiding hebt zal het niet lang meer duren. Toegevoegd na 2 minuten: Hieronder vind je veel info over ongesteld worden. Wel even naar onder scrollen voor de antwoorden.

Bronnen:
http://www.beinggirl.be/nl/body-lifestyle/...

Dat is relatief.....de éne mens is de andere niet....ik veronderstel ook dat het geen gewone buikkrampen zijn, maar pijn in de onderbuik....als je dat dan hebt, kan het elk moment beginnen....bij mij persoonlijk een week later. groetjes

De eerste menstruatie van een meisje wordt aangekondigd door twee signalen: de groeispurt en de witte vaginale afscheiding die veel meisjes (ongeveer een tot twee jaar voor de eerste menstruatie) in hun onderbroek zien. Deze afscheiding wordt niet veroorzaakt door een infectie of een gezondheidsprobleem, maar geeft gewoon aan dat de voortplantingsorganen beginnen te functioneren. Meisjes vinden de afscheiding vaak vervelend en praten er liever niet over. Er staat geen vaste leeftijd voor, al zou dat wel heel makkelijk zijn geweest ;) Hou voor de zekerheid een maandverbandje en een schone slip in je tas! Neem iemand in vertrouwen die je kan helpen en steunen bij deze periode ! Succes ! Liefsxxx

ik ben zelf ook 12 jaar en heb af en toe ook buikpijn. en kan zijn dat je het over een weekje wordt of een paar dagen. als je een klodder rubberig spul in de onderbroek zit betekend dat dat je over een paar dagen ongesteld kan worden! succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100