Hoe moet ik stoppen met mijn toto verslaving. Ik ga nooit naar een casino maar voorspel uitslagen van voetbal wedstrijden online.

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen geld meer inzetten. En mocht het sterker zijn dan jezelf: kijk dan of je iemand kunt vinden die die websites voor je kan blokkeren.

Om van een gokverslaving af te komen, is, is net voor de meeste andere verslavingen, vaak professionele hulp nodig. In de link zijn een overzicht van professionele hulpverleners opgenomen. Neem contact op met een van deze partijen.

Bronnen:
http://www.gokverslaving.nl/

Je kunt beginnen met de site te laten blokkeren en bij je bank overboekingen naar deze sites laten blokkeren. Daarnaast zul je hulp moeten zoeken om je te ondersteunen bij het stoppen met gokken.

Je moet gewoon veel geld inzetten en dan verliezen. Dan ga je het ook niet meer doen

Hallo, ik denk ook dat je last hebt van een gokverslaving. In Utrecht heb je Centrum Malibaan. daar kan je terecht voor alle soorten verslavingen, dus ook gokverslaving. Misschien is er in jou stad ook een organisatie die ook kan helpen bij een gokverslaving. Onderschat deze verslaving niet, het is net zo erg als een andere verslaving. Het heeft allemaal te maken met een stofje in je hersenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100