Ik ga een half jaar weg en mijn zusje en ik gaan elkaar zo missen. Wat voor speciaals te doen voor haar?

Ik ga straks voor een half jaar naar het buitenland. Ik heb een hele goede band met mijn zusje en ik weet dat we elkaar erg gaan missen. Wat kan ik voor speciaals voor haar doen, of als verrassing voor haar achterlaten ofzo. Weet iemand wat heel erg leuk is voor meisje van 15 die haar zus moet missen,, ze heeft voor mij een fotoboek gemaakt die ik mee kan nemen!!!,!

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien haar een soort videoboodschap nalaten, of ga met zijn 2en even naar een pretpark wat zij leuk vind

Geef haar iets creatiefs.Geef in iedergeval iets met een foto.Ga bijv. op een klimrek ondersteboven hangen en plak het op papier met de tekst:'ik ben helemaal ondersteboven van je!'Verzin iets leuks, een tip:Schrijf iets handgeschreven erbij, dat is leuker dan getypt.Wel leesbaar natuurlijk XD Mischien ook een brief of een gedicht,dat kan je altijd weer overlezen. Veel succes!

2 nichtjes van mij ,zijn ook 4 handen op 1 buik,dus toen 1 van de 2 ,naar Afrika voor 8 maanden ging,had de ander iets heel leuks bedacht,ze had een kennis een doos met lieve/kleine/grappige en datumgerichte kadootjes gegeven,die de kennis dan op een bepaalde dag aan achtergebleven nichtje moest geven,elke keer weer met klein berichtje erbij,achtergebleven nichtje werd zo dus elke week verast met klein dingetje (ze was toen 13 jaar-nichtje in afrika 19 jaar ),de kadootjes waren van 20 cent tot wel eens 10 euro. Vond het toen zo'n leuk idee,misschien heb je er wat aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100