waarom krijg ik 's avonds bij warm weer een enorme jeuk in m'n kont?

kan daardoor totaal niet stilzitten en moet daardoor constant naar de wc om er wat aan te doen zodat anderen er niks van merken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat heeft waarschijnlijk met vocht te maken, transpiratievocht om het te benoemen. Dat kan de oorzaak zijn met deze warmte. Sterkte......

Je zou wormpjes kunnen hebben. Even langs de huisarts om je ontlasting daarop te laten onderzoeken.

gewoon even wassen met water en dan wat poeder in je bilspleet gooien... het is gewoon vocht, dat kieteld

Zie link. Het is genaamd aarsmaden. Krijg je vooral s'nachts wanneer de larven uit de eitjes komen last van. Zoals in de link staat kun je pillen slikken. Google anders even op :'Middel tegen Wormpjes in ontlasting'' want ik ben de naam kwijt ;).

Bronnen:
http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_vo...

Jeuk in je anus kan verschillende oorzaken hebben: - Oorzaak 1: irritatie eczeem door ontlasting. - Oorzaak 2: overmatige slijmproductie van het - --anusslijmvlies. - Oorzaak 3: transpiratie in de plooien. - Oorzaak 4: gebruik van zeep of ontsmettingsmiddelen. - Oorzaak 5: worminfecties. - Oorzaak 6: allergisch contacteczeem - Oorzaak 7: seborrhoïsch eczeem - Oorzaak 8: Niet zelden is er sprake van meerdere van de bovengenoemde oorzaken tegelijk. Een zorgvuldige anamnese is daarom altijd nodig. Ziek onderstaande link voor uitleg per oorzaak. Aangezien het jou bij warm weer overkomt, ligt transpiratie in plooien het meest voor de hand.

Bronnen:
http://www.huidinfo.nl/anale%20jeuk.html

je kunt tegen aarsmaden mebendazol gebruiken. Gewoon bij de drogist te kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100