Hoe kom ik erachter hoe symmetrisch of asymmetrisch mijn gezicht is? En wat is dat eigenlijk?

Ik wil graag weten of ik een symmetrisch, of een asymmetrisch gezicht heb. Ik wil eerst het verschil weten tussen de twee. Op het internet staat dat ik mijn foto's moet spiegelen om erachter te komen, maar ik snap het niet helemaal. Kan iemand me dit even goed uitleggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

symetrie is als 2 helfden prescies het zelfde zijn maar je hooft kan bijna niet symetries zijn

Maak een foto van jezel, knip deze met een programma door de helft en spiegel de linker en een keer de rechterhelft. Bekijk het verschil. Als deze twee foto's precies op elkaar lijken heb je een heel symmetrisch gezicht. Dan lijkt de linker helft heel erg op de rechterhelft en heb je dus een symmetrisch gezicht.

Laat iemand anders naar jouw spiegelbeeld kijken en vraag om comentaar. Toegevoegd na 1 minuut: commentaar

vergelijk een foto van jezelf (eigenlijk je ECHTE uiterlijk) met het beeld dat je zelf in de spiegel ziet (is voor JOU hoe je eruit ziet). Zie je weinig verschillen, ben je heel symmetrisch Is bijv één oog wat kleiner dan het andere ben je daar aan gewend als je in de spiegel kijkt, kijk je op een foto IS HET OPEENS HET ANDERE OOG en dat ziet er dan vaak opvallend en raar uit, zo vind je de niet symmetrische dingen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100