Wat te doen tegen vetbulten?

Ik heb sinds mijn puberteit last van vreemde bultjes, moeilijk te omschrijven maar een soort opgezwollen huid in bultjes vorm, een stuk of 4-5 in het gezicht. Ik heb werkelijk alles geprobeerd, scrub werkt niet, dokter weet er geen raad mee, 'k heb zelfs uit wanhoop honing erop gesmeerd..

Wie weet hier raad mee?
Mijn dank is groot

Btw ben ik niet bang dat het gevaarlijk ofzo is, ik wil ze gewoon weg hebben..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij een dermatologe gaan is de enige goeie oplossing omdat het bovendien terugbetaald wordt. Heb ook eerst alles geprobeerd, zelfs tandpasta op gesmeerd, niets hielp. Was er op 2 min. van af, wordt gewoon afgeschraapt met een klein scalpeltje, heb het zelfs niet laten verdoven, was niet pijnlijk.

Ga eens langs de schoonheidsspecialiste. Die weet vast wel wat ze eraan zou kunnen doen, of juist wat je niet moet doen. Of vraag aan de huisarts een verwijzing naar de dermatoloog. Zolang je niet weet wat het is, kun je er beter maar niet zelf aan "prutsen".

Kijk eens goed of het geen gerstekorreltjes zijn. Die zijn heel gemakkelijk weg te halen door de schoonheidsspecialiste. Als het oderhuidse, zachte vetbultjes zijn kan een schoonheidsspecialiste hier niks mee, dan kan je beter naar de dermatoloog. En het zouden ook nog steelwratjes kunnen zijn, ook fibroom genoemd. Ook hiervoor kun je naar een dermatoloog. Bekijk deze dingen eens op internet en probeer uit te vinden wat het precies is!

ligt eraan hoe groot ze zijn, hebben we het over centimeters dan kan de chirurg het wegsnijden. hebben we het over millimeters dan kan misschien een schoonheidspecialist het weg krijgen. is het wel vet, of zit er vloeistof in, ik zou iig eerst aan de huisarts vragen wat het is. misschien weet een dermatoloog er meer van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100