Heb je kalmerings tabletten voor stress of spanningen?

Ik heb bijna examen, maar ben altijd heel snel zenuwachtig en zo erg dat ik er ziek van wordt. Ook heb ik migraine accompagnee en dan kan ik sneller een aanval krijgen door stress of spanningen. Dit wil ik echt niet in me examen! Wie weet of je bijvoorbeeld 1 tablet kan halen zodat je rustig blijft zoals een kalmerings tablet? En of dat zonder recept kan van de dokter? Alvast heel erg bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat je naar je huisarts moet gaan want iedereen reageert anders op medicijnen en de bijbehorende bijwerkingen. Als je een goede verstandhouding hebt met je huisarts doe je er verstandig aan om hem/haar de situatie nauwkeurig te vertellen, zodat je een deskundig advies krijgt. Ga niet zelf dokteren!

Als je naar de dokter gaat krijg jewaarschijnlijk oxazepam voorgeschreven. Dit zijn spierverslappers die kalmerend werken!

Je zou iets homeopatisch kunnen proberen, bijvoorbeeld Nervovit of Valdispert. Probeer dat dan niet een dag van tevoren, of dezelfde dag van je examen. Kijk eerst eens of het wat voor je doet. Succes en natuurlijk ook met je examen!

Ga naar de drogist en koop een doosje valeriaan . Die brengen je echt tot rust .

Spray van Bach Resque werkt perfect Klein flesje, makkelijk mee te nemen

Valeriaan word vaak gebruikt bij examenstress

Misschien heb je iets aan onderstaande link. Succes met je examen!

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/Thema_s/Thema_s/Exa...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100