Ik heb het gevoel alsof mn piemel druppelt. Ik ruik mezelf ook, ruiken andere mij ook?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De urinebuis is bij een man langer dan bij een vrouw. Dus als een man na het plassen zijn penis alleen uitschudt, dan zit er nog urine in die lange urinebuis. Grote kans dat er later nog meerdere druppels naar buiten komen. Dat het gaat ruiken kan komen doordat er na het plassen nog wat urine achterblijft onder je voorhuid. Probeer bij het plassen je voorhuid zover mogelijk terug te schuiven en na het plassen de laatste druppels af te vegen. Of anderen je ruiken weet ik zo niet, maar je liefje zal er wel last van hebben.

Bronnen:
http://forum.sekswoordenboek.nl/index.php?...

Als jij jezelf ruikt, ruiken anderen jou waarschijnlijk ook. Maar vraag het aan mensen die je kunt vertrouwen. Of vraag gewoon in het algemeen, terwijl je vlak bij iemand zit: "Hee, wat ruik ik nu, ruik jij ook wat?".

Een druppelende stinkende piemel betekent: Huisarts en een SOA-test! Het lijkt namelijk op een druiper.

Is waarschijnlijk een prostaat probleem, inderdaad even langs de dokter

waarschijnlijk een druiper, komt er wit spul uit?

Het kan ook een schimmelinfectie zijn. Die ruikt ook niet lekker en er kan dan een witachtig vocht onder je voorhuid zitten dat nogal stinkt. Je hebt dan ook jeuk, maar met een simpel zalfje van de huisarts dat je op je eikel smeert is het goed te genezen. En goed schoonhouden natuurlijk, niet met zeep maar gewoon met lauw water.

Het kan ook voorvocht zijn, als je erg opgewonden bent komt het vocht er ook uit en blijft het zitten achter je voorhuid...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100