Mijn oogleden zijn oranje en ik ben er net achter gekomen dat het OPS heet. Orange Palpebral Spots. Hoe kom ik ervan af? Iemand ervaring?

Het lijkt net alsof ik oranje/gele oogschaduw op heb. Vooral in het licht is het goed te zien. Ik heb het al meer dan een jaar en het wordt niet meer of minder. Ik heb mijn cholesterol al laten meten bij de huisarts en die is goed. Het is dus geen Xalastema. Ik wil er graag vanaf. Dus alle ideeen zijn welkom.

Weet jij het antwoord?

/2500

De oorzaak voor het geel oranje oogleden kan worden - 1 Te veel van de stam voor de ogen 2 Anemie, dat is een tekort aan bloed 3 Infecties veroorzaakt door Staphylococcus of steptococcus bacteriën bladeren op oedemateuze wenkbrauwen met dergelijke kleuren, tarsale tumoren, chalazae etc 4 virale aanvallen 5 Drugsverslaving van welke aard ook. 6 Geneesmiddelen allergieën. 7 Pluk van de wimpers. Schilferende ogen en haren enz Toegevoegd na 57 seconden: Het is wel vertaald !!

Bronnen:
http://translate.google.nl/translate?hl=nl...

Beste allen! Zelf ben ik een man en vroeg me af wat ik gemeen zou hebben met alle vrouwelijke medemensen (gewoontes) op dit forum. Ging ook wat snuisteren op Amerikaanse wetenschappelijke sites en denk dat ik de oorzaak wel eens zelf zou kunnen gevonden hebben, maar daarvoor had ik graag jullie feedback. Zelf ben ik 45 en tot een paar jaar geleden bezocht ik regelmatig het solarium om een mooier tintje te krijgen... nu enkel nog zonneklopper! Zou het kunnen dat ons lichaam reageert op de UV straling?? “Vooral bij blanke vrouwen van middelbare leeftijd met een lichter huidstype” concludeerde één wetenschappelijk departement. Één probleem als man: ik gebruik geen maquillage, ook al zijn we een beetje ijdel van tijd tot tijd... Bedankt voor de feedback Tom uit Gent

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100