Spuit in been, en nu?

toen ik deze week in het ziekenhuis lag heb ik een spuit in mijn ovenbeenspier gekregen. het was pijnstillent en om te slapen.
nu kan ik niet meer op dat been staan van de pijn, de huisarts zegt laten rusten nat verbandje. wie heeft dit ook wel eens gehad?

Toegevoegd na 37 minuten:
ovenbeen is best wel bovenbeen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

same here, tijdens de zoveelste niersteenaanval. De aanval was na twee uurtjes over, maar dat pijntje bleef nog een weekje aanhouden. Iets minder goed geprikt wellicht...

Lekker in een spier geprikt, daaat kan pijn doen. Wacht een paar dagen dan wordt het wel minder.(of vraag een prik tegen de pijn,(LOL) Sterkte.

Er is gewoon verkeerd geprikt, mogelijk niet alleen in spierweefsel maar ook de zenuwen daarom heen liggend. Ik heb het ook wel eens gehad met een griepprik in mijn arm, een week of twee last van gehad, heel vervelend, sterkte ermee! Misschien kun je een verdovende zalf erop smeren om de pijn op die plek iig wat te verdoven!

beste lezers, de meeste injecties moeten in de spier worden gespoten.Het kan zijn dat je er een infiltraatje aan overhoudt, nat verbandje erom heen. Sommige vloeistoffen zijn wat dikker van structuur(anti-biotica bijvoorbeeld) en die moet je l.a.n.z.a.a.m..inspuiten Toegevoegd na 1 minuut: L.a.n.g.z.a.a.m... dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100