Weet iemand een modern, gratis en goed programma waarmee je een stamboom in elkaar kunt zetten?

Ik heb nu bij myheritage online een stamboom gemaakt. Alleen nu kom ik bijna tot de limiet van 250 personen.
Voor meer kun je overgaan tot een betaalde Premium of PremiumPlus account.

Ik vroeg me af of er ook gratis programma's zijn die ook zo goed en modern zijn waaring een ongelimiteerd/heel groot aantal mensen kan worden ingevoerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Aldfaer Hét gratis stamboomprogramma http://aldfaer.net/sitemap/index.php

Op www.verwant.nl kun je online je eigen stamboom maken. Maar volgens mij hebben die ook weer een link liggen met myheritage, dus of je er hier meer mag dan 250 durf ik je niet te garanderen. (maar ik kan er zo 1,2,3 niets over vinden)

Volgens de makers "de beste gratis genealogie software in de wereld". (Ja, wij, van WC-Eend adviseren WC-Eend...): http://www.myheritage.nl/family-tree-builder Het mooie van dit programma is wel dat je gegevens desgewenst op de site van de makers kunt zetten en daardoor automatisch geattendeerd wordt op overeenkomstige personen in stambomen van anderen. Een ander adviseert Aldfaer. Daarvoor heb ik deze handleiding gevonden: http://www.computeridee.nl/workshops/piramide-van-familie Zo moet het wel lukken, toch?! Succes! Toegevoegd na 17 minuten: Ik zag (te laat) dat je Myheritage al gebruikt... Misschien is Aldfaer dan inderdaad een goed alternatief.

Ik gebruik het programma Odipoes, gratis te downloaden op http://www.lamain.nl/oedipus.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100