Ongelijke borsten erg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, helemaal niet. Dit is juist heel natuurlijk. Bijna enkele vrouw heeft precies gelijke borsten. Toegevoegd na 2 dagen: * bijna GEEN enkele vrouw dus. ;-)

Nee, het is niet erg dat je borsten niet helemaal dezelfde afmeting hebben. Het is zelfs heel normaal. Vaak is de linkerborst wat groter, waarschijnlijk doordat je hart aan de linkerkant zit en daar het bloed rondpompt. Geen enkele vrouw heeft exact twee dezelfde borsten. Zoals ook niemand helemaal symmetrische ogen heeft, bijvoorbeeld.

Ik kan me voorstellen dat je er van schrikt, de eerste keer dat je dat ziet. Maar je lichaam is nu eenmaal niet symetrisch. Er is hier al eens een leuke vraag over gesteld: http://www.goeievraag.nl/vraag/lichaam-buiten-helemaal-symmetrisch.17240

Geen mens is symmetrisch gebouwd. Dat geldt voor het gezicht, de borsten en eigenlijk het hele lichaam. Dat is de natuur. Toegevoegd na 1 minuut: Ze zeggen niet voor niets "Noboddy is perfect". "No boddy is perfect". ;-)

Nee hoor, vaak trekt dit ook vanzelf weer bij. Het is namelijk bij heel veel vrouwen zo, dat de borsten wel tegelijk groeien, maar de ene borst wat sneller dan de anderen. Dus dit is absoluut niet erg hoor!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100