Hebben alle vrouwen haren op hun snor wangen, kaaklijn en kin?

Ik heb dat dus wel en ik heb ook nog zwart haar dus valt het best wel op. Je ziet het alleen als je echt dichtbij kijkt in het zonlicht. Verder valt het niet echt op tenzij je heeldicht bij me staat in fel licht.

Ik heb bij een huidtherapeut gevraagd of ik het kon laseren maar daar waren de haren te dun voor en mijn huid te getint.

Wat zou ik er aan kunnen doen of moet ik ze gewoon laten zitten. Hebben meer mensen dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, dat hebben we allemaal. We zijn nou eenmaal zoogdieren, dus we hebben een vachtje. De gelukkigen onder ons hebben haartjes die te licht zijn om te zien. En ook bij jou (alleen heel dichtbij in fel licht te zien) is het een heel dun vachtje ten opzichte van wat óók nog normaal is. Je zou die haartjes weg kunnen harsen, bij iedere drogist hebben ze speciale kleine harsstrips voor het gezicht (kun je ook al aan zien hoe normaal dit is). Maar als die haartjes zo weinig opvallen als je beschrijft, zou ik zeggen: niets aan doen! Trouwens, je leest wel eens de tip om zulke haartjes te bleken, met citroensap of zelfs waterstofperoxide. Dat zou ik in jouw geval juist niet doen: bij een getinte huid kunnen lichtblonde haartjes veel meer opvallen dan donkere haartjes. En het lijkt me niet de bedoeling dat mensen zich af gaan vragen waarom je een blonde baard hebt.

je kan ze ontkleuren met ontkleurings crème van steps het wert echt goed! eerst brand het en is je huid geïrriteerd maar dat duurt maar een kwartiertje ofzo.

Ja, bijna alle vrouwen hebben dit, maar bij donkere vrouwen (niet perse donker van huid, maar van haar) valt het gewoon op. De schoonheidsspecialiste kan dit waxen. Dat moet je dan wel regelmatig laten doen en dan wordt het steeds minder. Ga het nooit afscheren! Wil je het perse zelf doen kun je bij alle drogisten wax-strips kopen.

Volgens mij wel

Je kunt ook electrisch laten epileren. In sommige gevallen wordt dat (gedeeltelijk ) door de verzekering vergoedt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100