ongesteld , maar hele erge buikpijn.

ik ben ongesteld maar ik heb echt hele erge buikpijn, wat kan je daar tegen doen? ik ben nog niet aan de pil

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt een pijnstiller nemen en blijf wat in beweging. Daardoor zou de pijn moeten verminderen.

Een rubber kruik met warm water op je buik kan door verbetering bloeddoorstroming verbetering en verlichting bevorderen (zegt men).

Heb je geen ouders? Want voor dit soort klachten helpt een beetje liefdevolle aandacht. Je zou er met je moeder over moeten kunnen praten. Een warme kruik en op je buik gaan liggen. Dat werd mij altijd aangeraden en dat hielp wel. Vroeger hadden wij geen pijnstillers. Als je die wel in huis hebt kun je die ook best nemen.

ibuprofen nemen

Je kunt aleve feminax kopen, dat is speciaal tegen menstruatiepijn. En die warme kruik natuurlijk. Als je vaker die heftige buikpijn hebt, kan je misschien beter aan de pil gaan, dat heeft bij mij toen goed geholpen!

De pil is inderdaad een alternatief om menstruatie pijnen tegen te gaan. Je bent nu nog niet aan de pil. Bij de apotheek en drogist kun je speciale pillen krijgen voor deze klachten. Een pijnstiller nemen kan je doen, alleen het zijn bloedverdunners en dan ga je meer vloeien.

Ik zou als ik jou was naar de huisarts gaan, die zou je waarschijnlijk de pil voorschrijven, hier heb je stuk minder buikpijn van, als het goed is dan. Maar als je echt niet naar de huisarts wil kun je misschien aleve feminax kopen, deze is speciaal op menstruatiepijn gericht, aspirine kan je beter niet slikken omdat deze je bloed verdunt en je dus nog meer gaat vloeien. En ik zelf leg vaak een kruik op me buik, misschien ook een idee? sterkte ermee!

Heel veel vrouwen hebben hier last van, heel vervelend. Wat je kunt doen is een warme douche nemen of rusten met een warme kruik tegen je buik, door de warmte nemen de krampen een beetje af. Maar dat werkt natuurlijk niet als je de deur uit moet. Gebruik dan gewoon een pijnstiller. Je kunt kiezen uit paracetamol of ibuprofen. Maar nog beter tegen menstruatiekrampen is de pijnstiller Aleve Feminax. Dat is een pijnstiller op basis van naproxen(natrium). Je kunt het gewoon bij de drogist halen maar overleg dan wel even met je ouders of de drogist zelf.

Bronnen:
http://www.thuisapotheek.nl/geneesmiddelen...

als je heel erg pijn aan je buik hebt, helpt het om een lekkere warme douche / bad te nemen. Een kruik helpt ook. aks het nou erger wordt, neem dan een aspirientje. ik hoop dat het snel bij je over gaat. groetjes appeltje14

Vraag bij de apotheek naar ''naproxen'' ik slik het zelf ook. Het is anders dan de pil, je blijft wel gewoon ongesteld, maar dan minder heftig en met véél minder pijn. Echt een aanrader!

Bij mij helpt een warme kruik op mijn rug liggen of gewoon zitten en afleiding zoals tv pc en ik drink ook altijd warme melk met soms honing succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100