Kan ik via deze weg vragen of er iemand een bepaalde persoon kent ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, want dan zou je zijn volledige naam moeten noemen. Dit is schending van privacy. Wel kun je via de volgende links proberen iemand te vinden: http://wieowie.nl/ http://www.voelspriet.nl/personenzoeken.htm http://www.123people.nl/ http://www.internetaddressbook.com/nl/ http://www.vergeefmij.nl/blog/personen-zoeken-en-vinden-op-internet http://www.ikhebje.nl/ Succes!

Denk dat je vraag dan snel word verwijderd

Dat hangt een beetje af om welke persoon het gaat. Als het een kennisvermeerderende vraag is mag dat. B.v. een foto van een bekend persoon waarvan je naam niet weet, dat mag je hier wel vragen. Maar een naam noemen van een onbekende met de vraag of iemand hem kent, is niet toegestaan. Daar zijn andere sites voor.

nee, dat kan niet. het antwoord is alleen voor jou van belang. de bedoeling van deze site is een verzameling vragen en antwoorden op te zetten, waar iedereen wat aan kan hebben. jouw vraag is dus te specifiek.

Dat lijkt me niet! Stel je wil vragen of iemand iets wil vertellen over meneer x of mevrouw y. Grote kans dat je iemand publiekelijk te schande maakt (afgezien of het de waarheid is)omdat je hem/haar met voor en achternaam noemt en iedereen daarop kan reageren. Zou je willen dat zoiets bij jou werd gedaan??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100