Bestaat er zo iets als een lachhormoon bij meisjes in de pubertijd?

Rond de pubertijd moeten veel meosjes erg giechelen om niets.Bij ins in de klas wordt er gesproken over hyperminie(geen idee hoe je het schrijft)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ken wel de term hypermanie, maar dat is iets heel anders (versterkte manie met zeer sterke spanningen en disoriëntatie). Meiden in de puberteit hebben vaak de slappe lach, ook omdat het erg aanstekelijk is. En zeker in de klas, als ze allemaal proberen te stoppen met lachen, hoeft er maar één weer een gnuifgeluid te maken of ze barsten allemaal weer los. Het is een beetje de meisjestegenhanger van het oh zo stoer doen dat jongens op die leeftijd vaak hebben. Dus misschien heeft het met hormonen te maken, als je daar iets meer over wilt lezen kun je hier het beste antwoord lezen: http://www.goeievraag.nl/vraag/voel-totaal-machteloos-slappe-lach.19129

Is gewoon meidenlol. Vooral bij vriendinnengroepjes. Je hoort ergens bij en je doet mee. Een stukje plezier en een stukje onzekerheid en een stukje ergens bijhoren. Maar leuk toch, als je lol hebt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100