Hoe herken ik een veilige plastische chirurg/ kliniek?

Ik heb besloten om eindelijk een borstlift te gaan doen. Alleen waar? Er zijn zoveel klinieken. Hoe kies ik er nou een uit?

Ik betaal ook liever meer dan dan minder als het gaat om een operatie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb het in het ziekenhuis laten doen. ben er super tevreden mee. Alleen gaat er best wat vooraf, je moet naar de dokter voor verwijzing, je moet foto's van je borsten sturen naar je zorgverzekering en een brief erbij waarom. Heel gedoe, ik moest iets meer dan een half jaar wachten maar het was gratis!

Een plastisch chirurg heeft vele jaren gestudeerd en heeft daar ook een erkenningsnummer voor, wat bewijst dat hij effektief de vereiste diploma's heeft. Je kan daar gerust naar vragen. Verder proberen voor iemand te kiezen die al verscheidene jaren ervaring heeft. Zoals een professor. Voor een gespecialiseerde kliniek kiezen, een borstkliniek. Duidelijke afspraken maken met de chirurg en beter eens te veel naar zijn consultatie gedaan dan te weinig. Niet bang zijn om vragen te stellen, naar zijn ervaring luisteren en samen beslissen over wat er juist moet gebeuren. Het is uw lichaam .Neem U tijd om erover na te denken. Je moet ook voelen dat het klikt met de chirurg en dan kan je er in volle vertrouwen aan beginnnen. Succes!

Zie eerder bericht over vergoedingen. Kan je huisarts hierin iets betekenen? Ik zou een ingreep in een ziekenhuis prefereren boven een ingreep in een kliniek. Goed laten informeren en indien mogelijk vragen of je met ex-patiënten mag praten. En zeker geen ingreep laten plaatsvinden in het buitenland. Dit ivm nazorg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100