Verdwijnen de striemen op de borsten na een borstvergroting?

ik vind hier niks over op het internet..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je met striemen gewone striae bedoelt ; nee, dat verdwijnt nooit helemaal. De onderste huidlaag is gescheurd, en groeit niet meer aan elkaar. Maar met de jaren worden ze wel steeds lichter van kleur en minder zichtbaar, zeker op een blanke huid. Zoals alle striae. Smeren met olijfolie of toverzalfjes heeft daarop overigens weinig tot geen invloed. Het is uiteindelijk de tijd zelf die deze 'wonden' moet helen.

Waarschijnlijk niet, tenzij je ze weer kleiner maakt. Er is volgens mij wel iets van zalf tegen striemen maar ik het er geen ervaring mee.

Dat is niet te zeggen, het heeft ook met erfelijkheid te maken of je aanleg hebt voor striae of niet. Goed insmeren met olie wil nog weleens helpen.

die striemen heten striae, ze verdwijnen niet na een borst vergroting... ik denk eerder er nog meer bij komen.. die striemen ontstaan doordat je dikker word of bij vrouwen tijdens de zwangerschap.. Toegevoegd na 3 minuten: informatieve site gevonden ..lees maar even .. http://www.gezondenzo.net/wat-zijn-striae-hoe-ontstaan-striae-en-wat-kun-je-ertegen-doen/

Bronnen:
http://www.gezondenzo.net/wat-zijn-striae-...

nee die verdwijnen niet. striemen zijn namelijk scheurtjes in het onderhuids bindweefsel ook wel striae genoemd, en herstellen niet. meer uitleg bij de link.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Striae

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100