Hoe krijg ik meer respect op school?

Ik ben nogal klein (1,67) en heb een klas overgeslagen vroeger, zit nu in de 5e en ben 16 jaar, ik heb het idee dat mensen mij niet serieus nemen, bijv als ze een rotopmerking maken moeten ze meestal mij hebben, ook als het eigenlijk nergens op slaat, ben een jongen btw, iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

heey, ik ben ook klein 1,63 en ik groei niet meer trek het je niet en ben blij met de vrienden die je hebt klein maar fijn word er altijd gezegd. en kijk eens om je heen er zijn heus ook anderen

Ik ben 0,5 cm kleiner en een vrouw en heb ALTIJD hetzelfde gedacht. Kleine vrouwen die er ook nog een beetje "schattig" uitzien worden helemaal niet serieus genomen, MAAR.... Ondertussen heb ik geleerd dat je lengte, gewicht, kleur haar etc er echt niet toe doen, HET IS JE UITSTRALING. Een uk die erbij loopt met een air van hier tot overmorgen wordt WEL serieus genomen (heb ik zeer pijnlijk ervaren). Dus, zoals ik in een voorleesboekje voor mijn kinderen heb staan: borst vooruit, kin omhoog en GAAN!!!! Als jij bang bent dat je niet serieus wordt genomen gebeurt het ook. Heb jij (of lijk je te hebben) zelfvertrouwen gaat het veel beter. Veel oefenen en veel succes

je moet gewoone iemand die 2 koppen groter is dan jouw op ze muil slaan... t respect komt je aan waaien...

Mijn zoon was op die leeftijd ook een vroege leerling en één van de kleinste van de klas. Hij vond het wel vervelend, maar trok zich er niets van aan. Hij deed gewoon mee met de anderen, ging tussen die grote kerels staan en kletste met ze mee. Als je normaal doet krijg je vanzelf wel respect. En mochten ze je plagen met "kleine", of zo. Gewoon niets van aantrekken. Het kan een teken zijn, dat je er toch gewoon bijhoort.

Respect moet je verdienen. Help eens iemand die je het minst serieus is met zijn/haar huiswerk of met iets anders. Sommige mensen kunnen niet respectvol tegenover anderen zijn. Merk je dat dan laat je zo iemand links liggen en verdoe er geen tijd aan. Sommige mensen zijn het niet waard om je druk over te maken. Je bent erg goed bezig. Een klas overslaan op VWO doet niet iedereen. Wees trots op jezelf. Denk niet bij iedere rotopmerking dat ze jou weer moeten hebben. Probeer een gevatte opmerking terug te maken. De kans is groot dat je de dingen veel groter maakt dan ze zijn.

jezelf zijn en niet bang zijn. er zijn meer jongens die jouw lengte hebben, en veel leerlingen uit je klas zijn waarschijnlijk het grootste deel van het jaar nog 16. nogmaals: wees jezelf, dan wordt je het meest geaccepteerd.

1.67, en nog te klein!? Ik ben 1.65 en ik voel me gemiddeld ;)

Blijf je zelf, Laat je zelf niet vernederen. Kom voor je zelf op maar wees niet de asociale bitch.. Wees blij met wie je bent. Gedraag niet alsof je hoog bent en help mensen die verdienen om geholpen te worden. Wees blij met de vrienden die je hebt. En probeer er nooit bij te horen. En zijn er mensen die je pesten. Weet dat pubers alleen maar pesten omdat ze zelf heeel erg bang zijn om gepest te worden ze willen altijd bovenaanstaan dus kom voor je zelf op honey..

Kzit in de 4de en ik ben 15 De helft is 16 en de andere helft 17 probeer vrienden te maken want als mensen dan zo'n opmerking maken dan sta je sterker en als ze je duwen laat dan zien dat je sterk bent en duw hard terug (ik pak altijd de langste) en zo klein ben je ook weer niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100