hoe kan je een tampon makkelijk in krijgen?

ik ben al lang ongesteld en probeer vaak een tampon in te krijgen maar het lukt niet. Ik heb alles al geprobeerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het proberen op een moment dat je sterk seksueel opgewonden bent, of op een moment dat je de sterkste bloedingen hebt. Als je vagina heel vochtig is, is het namelijk véél makkelijker dan als je vagina droog is, omdat het dan veel stroever gaat. En natuurlijk een zo klein mogelijke tampon nemen, en met inbreng-omhulsel, zoals al genoemd was.

Je kan tampons met inbrenghulsels kopen. Dit werkt hartstikke makkelijk en na een tijdje kan je het proberen zonder omhulsel. Toegevoegd na 1 minuut: Bijvoorbeeld van Tampax, verkrijgbaar bij supermarkt en drogist.

Verder kun je tijdens het inbrengen, blazen, dat zorgt ervoor dat je bekkenbodemspieren zich ontspannen. probeer het eerst uit zonder dat je een tampon gaat inbrengen, dan leer je het gevoel herkennen.

Probeer het een keer als je (ontspannen) op je bed ligt, op je rug, met je benen iets opgetrokken. Het is belangrijk dat je goed ontspant. Probeer het eerst met de kleinste maat. Neem een goed merk, met een speciaal glad laagje eromheen. Als je eenmaal de handigheid hebt, kun je het ook doen als je op de wc zit. succes, het is toch wel erg handig voor zwemmen en sporten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100