Hoe maak je de binnenkant van de wasmachine schoon waar het zeepbakje is?

Toegevoegd na 6 minuten:
Ik bedoel dus niet het zeepbakje zelf, maar waar het zeepbakje zich in bevindt, als je daar in kijkt, zie je dat het er soms echt heel vies is. Hoe maak ik dat het beste schoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In geval het bakje schoon moet; het bakje even naar je toe trekken en omhoog kiepen dan gaat het gevalletje makkelijker eruit. Schoonmaken met doekje of in de vaatwasser stoppen. Om op je vraag in te gaan; de randjes van de machine zelf goed schoonmaken want anders krijg je roest in de hoekjes De binnenkant kun je met een flessenborstel en heet water poetsen. Algemene tip; teveel zeeppoeder is slecht voor de wasmachine.

Als het goed is kun je zo'n zeepbakje er gewoon uit halen...meestal moet je er nogal hard aan trekken.. : ) daarna kun je dat stukje dan met een doekje of zo schoonmaken... Toegevoegd na 11 minuten: Ja, ik bedoel dus ook de ruimte waarin het zeepbakje zit.. en als je dat bakje er dus uit kunt krijgen, dan kun je die ruimte dus redelijk goed schoon krijgen met een vaatdoekje..althans zo doe ik het altijd..

meestal kun je het eruit halen. lukt dat niet, dan met een heel nat werkdoekje erin en schoonmaken. ik neem meestal een oude tandenborstel om die plekjes te bereiken waar ik met het doekje niet kom.

Als je het bakje eruit trekt, kun je bij de wandjes eromheen. Desnoods met een oude tandenborstel even poetsen en schoon is het weer ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100