Kan een test op soa's negatief zijn terwijl er wel een infectie is?

Ik heb een tijd terug onbeschermde sex gehad.vrij kort daarna(dagen)kreeg ik klachten jeukerig gevoel en moeite met plas ophouden.en veel moeten plassen.zij had zelf soms ook dat ze het niet kon ophouden.ook heb ik een keer een blaasontsteking achtig gevoel gehad en kwam er rare witte afschijding uit mijn penis.dus getest maar niets gezegd over de klachten 2keer bij verschillend ggz's beide keren geen resultaat negatief dus.

Toegevoegd na 3 minuten:
ik heb ooit meen ik een artikel gelezenwaarin stond dat er een soa is die niet de test naarvoren komt omdat die gemuteerd is volgens mij was dat in zweden bij chlamidia weet iemand hier iets over

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals je het beschrijft lijkt het inderdaad een schimmeltje. Je moet het zo snel mogelijk behandelen; de huisarts kan je iets voorschrijven. Het is een heel erg lastig gevoel je kunt er niet mee blijven rondlopen. Het is beter dat je tot na de behandeling geen seks hebt met een partner. Voor vrouwen zijn de symptomen van deze schimmel nog lastiger. Overigens kun het schimmeltje ook doorgeven op andere manieren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100