Hoe kan ik structuur in mijn leven terug krijgen?

Gister ben ik 30 geworden, en voelde ik mij heel vervelend en naar. 30 en nog steeds studerend. Ik heb besloten om naar een psycholoog te gaan, maar eigenlijk wil ik ook kijken hoever ik zelf kan komen. Hulp heb ik sowieso nodig, maar wellicht kunnen jullie mij advies geven. Hoe kan ik weer trots zijn op mezelf? Hoe kan ik weer structuur krijgen? Hoe kan ik mij weer leren te leren, en leren te concentreren. Hoe kom ik vervolgens van mijn computerverslaving af? Ik ben vandaag begonnen met een andere aanpak.. zo heb ik mijn kamer opgeruimd, en een agenda gekocht. Is dat een goede start? Want studeren in een rommelige kamer zorgt ook voor een rommelig hoofd niet?

Kortom, het is nooit te laat om het roer om te gooien. Ik wil net zo een leven hebben als de vrienden om mij heen (gelukkig heb ik veel vrienden), en dat wil o.a. zeggen leuke vriendin, leuke baan etc...

bedankt voor jullie input

Weet jij het antwoord?

/2500

Goed begin om een agenda te kopen nu moet je hem ook goed gebruiken, indelen. Tijd voor je studie eten drinken en slapen, maar vooral je ontspanning. Begin eerst eens met alles maar ook echt alles te plannen zo krijg je weer stuktuur in je leven. Vergeet vooral niet de tijd voor ontspanning/leuke dingen doet, te plannen! Ga op regelmatige tijden eten! Succes!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100