Wat is een goede verzorgingslijn voor acne?

Ik ben 23 en heb vooral veel last van gesloten comodonen.

Ik heb vichy normaderm, neoderma, garnier, avene en tea tree lijn gebruikt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jammer dat je al zo veel [ onnodig ] geld hebt uitgegeven. Dat had je beter aan een schoonheidsspecialiste kunnen uitgeven. Zoek er een in jouw buurt die gespecialiseerd is in de behandeling van een moeilijke huid. Voor het verwijderen van mee-eters kun je bij de drogist goedkoop een comedo lepeltje kopen. Dit is een lepeltje met een gaatje in het midden, dat voorzicht op de zwarte mee-eter moet worden gezet. De inhoud van de mee-eter komt dan in het lepeltje terecht. Maar let op: Als het niet makkelijk gaat, ga dan niet zitten te knijpen. Lees deze site: Daar staan alle vormen van acne en wat goed is om er aan te doen. Op verschillende manieren. http://www.acne-info.nl/behandeling.html

Probeer producten van Zarqua. Te koop bij De Tuinen.

Het klinkt in eerste instantie misschien gek, maar probeer de (arabische) Ideal creme eens.. ik ken een heleboel mensen bij wie het effect heeft gehad. Normaderm enz heb ik ook geprobeerd maar tevergeefs.. Ideal is superpopulair in het middenoosten en kost maar 6 euro.. als je geïnteresseerd bent help ik wel mee zoeken :)

voor acne lekker veel vet eten patat kaas varkensvlees al dat soort dingen zijn heel goed voor je acne. maar als je er iets tegen wilt doen kun je het beste letten op wat je eet dus als die vette dingen niet. sporten en zweten en sauna bezoek zijn er goed tegen omdat je porieen er van open gaan staan verder goed schoon houden met bv clearasil en ga niet zitten knijpen want daar word het vaak erger van

Begin eerst eens een gezond leven te leiden, dat scheelt vast al enorm op de gesteldheid van je huid. (Na wat ik uit eerdere vragen over jouw levenswijze heb gelezen). Dan kan je pas proberen of bepaalde verzorgingslijnen resultaat boeken. Producten van het water uit de Dode Zee zijn dan misschien aan te bevelen. Dat water heeft een hoog mineralengehalte, wat de stofwisseling van de huidcellen verbetert. Edom, Anthémis, Zayna, Ahava en nog meer merken zijn ervan.

Zelf heb ik goede ervaringen met producten van Dr. Van der Hoog. Zie de link: http://www.dr-vanderhoog.nl/nl/homepagina Daar kun je o.a. zoeken op huidtype.

Ja ik zou naar de schoonheidsspecialisten gaan die kunnen je heel goed helpen en anders in een parfumerie kan je dat ook vragen ik weet dat h2o+ een heel goed merk is en zeker niet te duur en anders de duurdere merken maar dat kan je daar beter vragen uitlegen is te lang!!veel stomen helpt ook heel veel en vooral je huid schoonmaken met een lotion elke dag!!

De plekken met acne wassen met alcolade (te koop bij een toko). Na een paar dagen zie je de huid rustiger worden.

Je zou het eens aan de huisarts voor moeten leggen, die kan je vaak verder helpen!

Er zijn heel veel goede huifproducten te koop. Bij Erica hebben ze vrij veel, maar ook schoonheidsspecialisten hebben vaak een goed merk in huis. Belangrijk is dat alles op elkaar is afgestemd. Ook heel belangrijk; gebruik voor langere tijd producten van dezelfde lijn (liefst voor vette huid). Na 6 weken ga je het verschil wel merken. Zo niet; een ander merk proberen. Toegevoegd na 8 uur: Mocht je er echt heel veel last van hebben, dan kan de huisarts ook helpen. Of hij kan je verwijzen naar een dermatoloog (vaak gevestigd in een ziekenhuis). Als je echt acne hebt en je zit er heel erg mee, dan moet je echt even volhouden. Acne is een huidZIEKTE die je niet zomaar even oplost. Het kan je leven danig beïnvloeden. Dus het kost even moeite, maar het is de moeite wel waard. Succes!!!

Je hebt een aantal uitstekende tips gekregen om je huid te verzorgen maar misschien is het de moeite waard om bijgaand artikel eens te lezen. Ik ken inmiddels een paar mensen die een significante afname van hun acne bewerkstelligd hebben door een poos alle zuivel uit hun voeding te weren.

Bronnen:
http://www.chivo.nl/modules/news/article.p...

70% alcohol erop doen met een wattenstaafje, dan ontsmet het. De lijn van Louis widmer werkt ook.

Je kan de 3 stappen systeem van Clinque gebruiken, het is wel duur, maar het werkt wel meteen. Vooral de lotion.

Nivea: Clean Deeper (al een aantal jaar mijn held) :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100