Kan dit door massage komen of toeval?

Ik ben 2 dagen meegeweest als model voor schoonheidsspecialiste. 2 dagen volledige lichaamsmassage gehad. Maar gisteren na de laatste massage begon ik me niet lekker te voelen. Had het idee of m'n energiebanen binnenstebuiten waren gemasseerd.
Ik voel me vandaag ook nog erg moe, en heb echt overal last.
Ik drink wel veel water, maar het wordt niet beter. Ook misselijk gevoel (gisteren was er ook nog harsen van de oksels bij)
Toeval of komt het toch van de massage

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien teveel giftigestoffen vrij gekomen tijdens het masseren. Hierdoor krijg je een ontgiftings reactie. Blijf water drinken niet teveel want hierdoor kan je je ook ellendig gaan voelen. Heb je toevallig ook hoofdpijn? Misschien verlicht brandnetel thee van zonnatura iets. Dit stimuleert je nieren want de afvalstoffen sneller doet verwijderen.

hoi, ik als schoonheidsspecialiste heb hier nog nooit van gehoord, een massage werkt ontspannend op de spieren en stimuleert de doorbloeding. (mits goed uitgevoerd) het kan bijna niet dat je je zo voelt door de massage, dit lijkt mij onmogelijk aangezien je absoluut geen druk uitoefend op energiebanen bij de ontspanningsmassage. ik denk dat dit gewoon toeval is, de griep heerst!

Als sportmasseur heb ik hier ook nog nooit van gehoord. Wellicht kan je 'beurs' gemasseerd zijn, waarbij je goed en diep bent gemasseerd. Dit kan in sommige gevallen aanvankelijk een slechter gevoel geven (beurse plek, of pijn) maar geeft na verloop van tijd een voldaan gevoel. Uiteraard kan het ook aan een opkomend griepje liggen, en link je de 'pijn' te onrechte aan de massage. :)

let op, ik ben geen masseur of iets dergelijks, ik zie het meer van de kant van de "klant" zegmaar. Als is er mogelijk geen wetenschappelijke verklaring voor, IK kan me toch wel goed voorstellen dat dit een reactie is van je lichaam op toch wel veel "redelijk heftig" lichamelijk contact. Het is toch wel wat om je 2 dagen te laten kneden ed. Mijn lijf zou wel van slag zijn denk ik. Het is toch gepruts aan je lijf, niet iedereen kan dat even gemakkelijk ondergaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100