kan ik mijn diploma om een diere pension te beginnen ook schriftelijk halen

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, het is een behoorlijk brede allround opleiding waarvan praktijkervaring (duh) een groot onderdeel is. Dat kun je dus niet leren uit een boekje, dat is voornamelijk heel veel doen en werken en oefenen.

Bronnen:
http://zakelijk.infonu.nl/banen/42199-bero...

Ja dit kan via eerst een omweg ;) Voor het starten van een eigen dierenpension moet u in het bezit zijn van het volgende diploma: * Cursus Honden- en Kattenbesluit* http://www.roc.nl/default.php?fr=details&id=12012904&inst=511 Succes!

Nee, je kan het wel grotendeels schriftelijk doen. Je moet minimaal het Honden- en Kattenbesluit halen. Hiervoor zijn ook enkele praktijklessen verplicht. Er komt een hoop wetgeving kijken bij het hebben van een dierenpension/kennel. Ook het Dieren EHBO diploma is sterk aan te raden, deze omvat zeker meerdere praktijklessen, omdat je bijv. ook gaat leren wonden te verbinden e.d. Vergeet ook niet dat je dan zelfstandig ondernemer wordt, dus enige kennis op het gebied van administratie/boekhouding en personeelszaken is ook belangrijk (ook schriftelijk te volgen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100